Heijmans ONE

Pauzelandschappen inkleuren met tijdelijke bebouwing; zo pakken we samen met corporaties, beleggers en gemeenten de woningnood aan. De betaalbare en duurzame Heijmans ONE is dé oplossing voor tijdelijke huurwoningen met oog voor een gezonde en aantrekkelijke leefomgeving.

 

Download de brochure

 

Waarom Heijmans ONE?

  • Snel te (ver)plaatsen: binnen 1 uur
  • Gebruiksklaar ingericht: alleen nog inrichting
  • Betaalbaar, duurzaam/circulair én een lange levensduur
  • Een esthetisch sterk ontwerp
  • Verkorte doorlooptijd omgevingsvergunning
TIJDELIJK WONEN

Samen tempo maken

In Nederland wacht veel onbebouwde grond op permanente bebouwing. Ruimte die in de tussentijd gebruikt kan worden voor tijdelijke huurwoningen. Klinkt eenvoudig, maar in de praktijk is dat nog best lastig. Door een goede samenwerking tussen de gemeente, de woningcorporatie / belegger en Heijmans kunnen we tempo maken en de druk op wachtlijsten verlichten. Wij begrijpen de businesscase en helpen bij het vergunningsproces en het stappenplan, van aanschaf tot (ver)plaatsing binnen één dag op locatie.

Tijdelijk wonen doe je zo

 

GEZOND WONEN

Gezond wonen

Heijmans wil een gezonde leefomgeving creëren. Met Heijmans ONE dragen we bij aan de oplossing van veel maatschappelijke vraagstukken. Iedereen wil immers gezonde lucht inademen, betaalbaar wonen in een fijne buurt, genieten van lokale natuur en een sociaal netwerk onderhouden. We kijken door de ogen van de eindgebruiker; de bewoner. De gebruiksfase is het uitgangspunt van alles wat we ontwikkelen, bouwen en onderhouden.

Zo creëren we een gezonde leefomgeving

COMFORTABEL WONEN

Compleet en flexibel

Heijmans ONE is een Tiny House van 39 m2 met een efficiënte indeling, luxe uitstraling en minimaal onderhoud. Ideaal voor een- of tweepersoonshuishoudens. De woning is gebruiksklaar; met badkamer, keuken en installaties. Een terras of kleine tuin zorgt voor extra wooncomfort en een aantrekkelijke leefomgeving. En niet onbelangrijk: de woning is na een aantal jaren eenvoudig te verplaatsen.

Lees meer over het comfort

Brochure aanvragen
Vraag hier de brochure aan voor meer informatie rondom Heijmans ONE.

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.